SJOTCAST #16. “Xavi kan nog heel veel leren van Felice Mazzu”

Xavi won meteen bij zijn debuut bij Barcelona, maar heeft nog werk voor de boeg. 

De interlandbreak zit erop en dus is ook Sjotcast er opnieuw. In deze voetbalpodcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe, eindredacteur Lars Godeau en redacteur Yanko Beeckman u mee langs de Belgische en internationale voetbalvelden. In aflevering 16 bereikt Lars’ liefde voor Union ongekende hoogtes, zat Guillaume aan tafel met een discussiërende Roberto Martinez en trok Yanko naar een Rotterdam in de ban van Cyriel Dessers.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag, soms op donderdag

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen, Lars Godeau en Yanko Beeckman over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Dat doen ze elke maandag in een beknopte actuele aflevering en sporadisch op donderdag met gasten.

Win tickets voor KRC Genk - Club Brugge

Sjotcast gooit ook dit seizoen met prijzen. In onze voetbalpodcast kan u wekelijks tickets winnen voor de Belgische voetbaltopper van komend week. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak deze week kans op twee tickets voor de partij KRC Genk - Club Brugge, komende zondag om 13u30.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Aangeboden door onze partners