Belgische dj Eptic genomineerd voor een Grammy-award: “Ik had dit nooit verwacht”

De Oost-Vlaamse dj/producer Michaël Bella (28) maakt kans op een Grammy. Hij werkte onder zijn alias Eptic mee aan een album van Marshmello dat genomineerd is voor de muziekprijs.

Dieter Verschooren

Eptic is een klinkende naam in de dubstepwereld. De jongeman uit Waasmunster breekt wereldwijd potten en staat in Amerika op de grootste festivals. Niet alleen als dj, maar ook als producer weet hij de elektronische muziekwereld te bekoren, met de goedkeuring van Dimitri Vegas & Like Mike om maar een naam te noemen.

De laatste samenwerking is het nummer Hitta dat hij samen maakte met Marshmello en rapper Juicy J. Hitta is uitgekomen op Marshmallo’s album Shockwave dat nu genomineerd is voor een Grammy. Als Shockwave de prijs binnenhaalt mag Michaël zich dus ook de trotse eigenaar van het beeldje noemen.

“Ik had nooit verwacht dat ik met deze zware elektronische muziek in aanmerking zou komen voor een Grammy, maar ik ben er wel heel erg blij mee”, vertelt Eptic. “We hebben het nummer van op afstand samen gemaakt via allerlei Skype- en Zoomsessies. Tegenwoordig gaat dat heel gemakkelijk en het is best relaxed.”

De Grammy’s worden op 31 januari 2022 uitgereikt.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten