Kleine Casper blij dat Mark Cavendish veilig en wel thuis is na zware val op Zesdaagse van Gent

Mark Cavendish  

Mark Cavendish  

Mark Cavendish heeft de wereld laten weten dat hij veilig en wel thuis is na de zware crash op de slotdag van de Zesdaagse van Gent, waarna hij een aantal dagen ter observatie in het ziekenhuis moest doorbrengen. Dat deed hij middels een vertederende foto met zoontje Casper, die de val live meemaakte.

Michael Van Damme

Mark Cavendish is al enkele dagen thuis. Hij werd door zijn echtgenote Peta Todd persoonlijk naar huis gebracht nadat hij enkele dagen ter observatie in het UZ Gent had doorgebracht. Maar vandaag maakte hij zijn thuiskomst wereldkundig met een vertederende foto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Jongste zoontje Casper is een grote wielerfan en was er zondag bij toen zijn papa ten val kwam. Op beelden was te zien hoe hij door iemand werd weggedragen zodat hij de tussenkomst van het medisch personeel niet hoefde te aanschouwen.

Casper lijkt het voorval intussen helemaal vergeten en poseerde samen met Mark Cavendish in een wereldkampioenentrui van Julian Alaphilippe.

De spurter brak enkele gebroken ribben en liep een klaplong op. Bedoeling was dat hij na de Zesdaagse een nieuw contract zou tekenen bij Quick-Step Alpha Vinyl Team, maar daar stak de val een stokje voor. Teammanager Patrick Lefevere hoopt de deal binnenkort af te ronden.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten