SJOTCAST #17. “Van den Brom zegt dat hij moedeloos wordt. Eigenlijk bedoelt hij dat hij het zelf ook niet meer weet”

John Van den Brom beleeft niet zijn beste periode bij KRC Genk. 

De interlandbreak zit erop en dus is ook Sjotcast er opnieuw. In deze voetbalpodcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe, eindredacteur Lars Godeau en redacteur Yanko Beeckman u mee langs de Belgische en internationale voetbalvelden. In aflevering 17 spreekt Gert zijn steun uit voor Yves Vanderhaeghe, terwijl Guillaume een AA Gent-syndroom ontdekt bij Racing Genk en Lars alles te weten wil komen over de strategieën in de persbabbels.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag, soms op donderdag

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen, Lars Godeau en Yanko Beeckman over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Dat doen ze elke maandag in een beknopte actuele aflevering en sporadisch op donderdag met gasten.

Win tickets voor Beerschot - Antwerp

Sjotcast gooit ook dit seizoen met prijzen. In onze voetbalpodcast kan u wekelijks tickets winnen voor de Belgische voetbaltopper van komend week. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak deze week kans op twee tickets voor de partij Beerschot - Antwerp, komende zondag om 13u30.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten