Ook Tom Pidcock begint zaterdag in Boom aan het veldritseizoen: aanwezigheid van de Brit is bevestigd

 ©  BELGA

De Superprestige in Boom is zaterdag aangekondigd als de rentree van twee van de Grote Drie: Tom Pidcock en Wout van Aert. De Brit van Ineos Grenadiers had tot maandag nog geen startcontract, maar dat is ondertussen toch in orde gekomen.

Bron: BELGA

LEES OOK.Wat na annulatie cross Antwerpen? Boom en Essen plegen vandaag nog overleg, Namen schrapt VIP-tent

De Superprestige in Boom zal volgende zaterdag gewoon plaatsvinden. Dat meldde de organisatie maandag. Golazo gooide afgelopen weekend de handdoek in de ring om komende zondag de Wereldbeker in Antwerpen te organiseren. Door de nieuwe coronamaatregelen is het volgens hen onmogelijk om de wedstrijd te organiseren. Meteen rezen er ook twijfels over de organisatie van de Superprestige in Boom in datzelfde weekend.

Na overleg op maandagavond met Flanders Classics, het overkoepelend orgaan achter de Superprestige, organisator Koen Monu en de burgemeester werd de knoop doorgehakt. De wedstrijd vindt gewoon plaats, wel zonder VIP-gebeuren en met inachtneming van de nieuwste maatregelen.

Ineos Grenadiers bevestigde maandag ook officieel dat Tom Pidcock zijn crossprogramma start in Boom. Even was er onduidelijkheid over het startcontract van de Brit, maar dat is maandag toch rond geraakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK.Drie keer de ‘Grote Drie’ tegen elkaar in de wei: welke crossen rijden Tom Pidcock, Wout van Aert en Mathieu van der Poel?

Aangeboden door onze partners