Kris Wauters en zijn vriendin al sinds maart uit elkaar

Kris Wauters (56) en zijn vriendin Eva-Jane Smeenk (42) zijn na acht jaar uit elkaar, zo meldt Het Laatste Nieuws. De breuk dateert al van maart, maar raakte nu pas bekend. “Ze wensen elkaar al het geluk toe en gaan als vrienden uit elkaar”, zo luidt het.

mtmBron: Het Laatste Nieuws

De twee leerden elkaar kennen dankzij Clouseau. Eva-Jane Smeenk deed dienst als zangeres en backing vocal bij de band van Kris Wauters en zijn broer Koen. Het klikte erg goed tussen de twee, zowel op privé- als professioneel vlak. De twee begonnen een relatie en Wauters hielp ook met de productie van de solocarrière van Smeenk.

Hoewel de twee vaak samen op de planken te bewonderen waren, hielden ze hun privéleven zo veel mogelijk uit de spotlights. Ook maandag bleef het bij een korte mededeling: “Kris Wauters en Eva-Jane Smeenk zijn sinds maart uit elkaar”, klonk het. “Het koppel besliste – na een relatie van bijna acht jaar – om uit elkaar te gaan. Kris en Eva-Jane wensen elkaar al het geluk toe en gaan dan ook als vrienden uit elkaar.”

Lees ook