Met dit trucje kan je eiwitten makkelijker opkloppen

Gebruik altijd middelgrote eieren. — © Shutterstock
Bakken is voor jou een eitje? Toch kent niet iedereen dit simpele trucje waardoor je eiwitten makkelijker opgeklopt krijgt.
Eieren stollen op een lagere temperatuur dan de bloem hard wordt, en zorgen er dus voor dat het gebak niet inzakt voordat de bloem stevig is. Gebruik altijd middelgrote eieren. Als je eieren in de koelkast bewaart, haal ze er dan twee uur voor gebruik uit of overgiet ze met heet (geen kokend!) water en laat ze vijf minuten op temperatuur komen. Eiwitten zijn ook veel makkelijker op te kloppen als ze op kamertemperatuur (of zelfs ietsje warmer) zijn. Eieren blijven ongeveer vier weken goed
Lees ook
Video
Meer Lifestyle
Royal affairs. De "seksverslaafde" ex-koning wiens affaire aan het licht kwam door een ongeval op safari
BEDPRAAT. “Hij trok liefdevol mijn rok naar beneden, deed mijn slipje uit en wreef over mijn schaamhaar”
Blote tepels, sokken in sandalen en vijf andere trends op de modeweek in Kopenhagen
Terwijl ons gazon verdort, groeit het onkruid: hoe kan je het efficiënt bestrijden?
Een mastodont van een bar, een badhuis en natuurelementen. Binnenkijken in de villa van Gwyneth Paltrow