Christian Kabasele hield zijn adem in na hartaanval bij fan tijdens duel met Chelsea: “Medische staf heeft geweldig werk verricht”

 ©  Action Images via Reuters

De wedstrijd van koploper Chelsea in de Premier League bij Watford werd woensdagavond in de 12e minuut stilgelegd, omdat een toeschouwer onwel was geworden.

Vincent Van GenechtenBron: De Telegraaf

LEES OOK. Drie nieuwe spitsen aan de aftrap, maar slechts invallersrol voor Lukaku bij winnend Chelsea

De scheidsrechter besloot tot een pauze om de hulpdiensten, waaronder de medische staf van beide clubs, zo goed mogelijk hun werk te kunnen laten doen. In het desbetreffende supportersvak maakten toeschouwers netjes ruimte voor de medische experts.

 ©  REUTERS

 ©  ISOPIX

Watford meldde even later dat een fan een hartaanval had gekregen. Volgens de club is de man in stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht. “Het gaat vanavond niet zozeer om het resultaat, meer om het feit dat er een leven is gered. De medische staf heeft geweldig werk verricht. Mijn gedachten gaan uit naar de fan en zijn familie”, aldus Watford-speler en gewezen Rode Duivel Christian Kabasele na afloop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten