“Ze heeft ons goed liggen”: presentatrice Catherine Van Eylen verrast kijkers met opvallende look

Catherine Van Eylen presenteerde het sportnieuws in een opvallend held, dat het deed lijken alsof ze haar haar drastisch had laten groeien. 

“Catherine Van Eylen (50) heeft ons goed liggen”, klonk het op Twitter. Kijkers van Het journaal moesten donderdagmiddag twee keer met de ogen knipperen. Had het sportanker zich een nieuwe coupe aangemeten of was het toch haar hemd? Spoiler: het was dat laatste.

Wout Desmytere

Van Ruben Van Gucht zijn we intussen gewend dat hij in kleurrijke outfits op het scherm verschijnt, maar ook de kledingstijl van Catherine Van Eylen is geregeld voer voor discussie. Ook donderdagmiddag presenteerde ze het sportnieuws in een opvallend hemd van de Belgische ontwerper Martin Margiela.

De print op het hemd deed namelijk uitschijnen dat het haar van Van Eylen in de loop van slechts enkele nieuwsuitzendingen flink was gegroeid. Op sociale media maakten heel wat kijkers zich alvast vrolijk om het beeld.

LEES OOK. Wij spraken Catherine Van Eylen na haar overwinning in ‘De slimste mens ter wereld’: “Het cliché dat het er onder vrouwen bitchy aan toegaat, klopt totaal niet”

Aangeboden door onze partners

Lees ook