INEOS Grenadiers stelt zijn nieuwe Belgische wieleroutfit voor

 

INEOS Grenadiers heeft zijn nieuwe wieleroutfit voor het seizoen 2022 voorgesteld. Het Britse wielerteam van onder andere Egan Bernal, Filippo Ganna en Tom Pidcock laat zich voor het eerst kleden door het Belgische Bioracer.

Maarten Delvaux

“Bioracer heeft voor het team een unieke kit ontworpen om in te trainen en te racen. Een kit waarin een renner zich de snelste voelt. Of dat nu bergop of bergaf, offroad of op de weg, in een tijdrit of in de sprint is. Dit alles onder één motto: This is how fast feels!”, laat het team weten. Filippo Ganna, Tom Pidcock en Richard Carapaz waren vrijdag de allereersten om hun nieuwe outfit aan de fans de tonen.

“Het opvallende ontwerp combineert de iconische lijn op de achterkant van het shirt met enkele gedurfde vernieuwingen. Het nieuwe design is een stijlvolle balans tussen het donkerblauw en het dieprood van de twee hoofdsponsors. Het verfrissende kleurverloop op de arm bestaat uit Grenadier Lambdas (Λ) en zorgt voor een fastforward-effect. Een subtiele verwijzing naar de ‘How Fast Feels-filosofie’. Op de schouders vormen de gekende INEOS-O’s dan weer een patroon dat je zal herkennen van bij andere leden uit de INEOS Sport-familie. Denk maar aan het F1-team van Lewis Hamilton en Team UK uit de zeilwedstrijd America’s Cup.”

 
 
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten