Vriend verrast kersvers K3’tje Julia na eerste optreden: “Nu kunnen we nooit meer uit elkaar”

Een bijzondere dag voor Julia Boschman (19). Ze stond zaterdag voor het eerst sinds ze een week geleden haar intrede bij K3 maakte, op het podium met Hanne en Marthe. En ze is exact drie jaar samen met haar vriend, en die was dat niet vergeten.

De negentienjarige Julia Boschman zou normaal dit weekend haar grote vuurdoop bij K3 beleven tijdens de ‘Grote Sinterklaasshow’ van Studio 100 in het Sportpaleis. Maar dat feestje kon niet doorgaan door de verstrengde coronamaatregelen. Toch niet in een zaal voor duizenden kinderen. De show - met ook onder anderen Mega Mindy, Piet Piraat en Samson - werd wel opgenomen voor tv.

Onder de weinige toeschouwers in het Sportpaleis waren de vriend van Julia, haar ouders, haar broer en diens vriendin. Julia wist van niks. “Zij (Hanne en Marthe, nvdr.) moesten mij achteraf zeggen: heb je wel goed gekeken naar de zaal?” Wel positief, vond Marthe, want dat betekende dat Julia gefocust was tijdens haar debuut.

Na de show liep Julia naar haar familie. Haar vriend, Ben (23), had een verrassing bij: een bos bloemen. “Sowieso ben ik heel trots op haar”, vertelde hij ons achteraf. “Het was haar eerste optreden voor K3. En we zijn vandaag drie jaar samen.”

“We leerden elkaar kennen toen ik op het podium stond - ik speelde in de musical Grease. Zij kwam kijken en zag me staan op het podium. En kennelijk vond ze het wat. Achteraf in de foyer leerde ik haar kennen - haar moeder kende ik al. Toen raakten we aan de praat en een paar weken later was het raak.”

De bloemen ontlokten Julia de reactie: “Nu kunnen we niet meer uit elkaar gaan.” Ben reageerde daarover achteraf tegen onze krant: “Dat was ik niet van plan, en zij ook niet volgens mij.”

Julia tot slot: “Normaal ben ik niet van klef en cute. Maar ja, we zijn vandaag drie jaar samen, dus dat mag.”

Wim Dehandschutter

Meer videos

De hel breekt los in Schotland: bewoners bezorgd over gloeiende scheur in de grond

Deze vrouw heeft een wel erg opmerkelijke truc om plaats te besparen in de metro (en niemand kijkt ervan op)

Sneeuwruimer richt ravage aan op snelweg

Ouders laten dochtertje 2 minuten alleen: "Nu ziet ze eruit als een Oompa Loompa"

Man vraagt vriendin ten huwelijk op idyllische klif, maar dat loopt niet als gepland door haar verraste reactie

Nu in het nieuws