Petitie opgestart tegen interviews met Will Smith: al 20.000 handtekeningen

 

 ©  Joel C Ryan/Invision/AP

Sinds de release van de autobiografie van Will Smith begin november, laat de 53-jarige acteur geen kans onbenut om persoonlijke verhalen uit zijn verleden met de wereld te delen. Een beetje te veel, klinkt het nu bij fans. Er werd zelfs een petitie opgestart tégen interviews met de acteur en zijn vrouw.

Van het relaas over zijn gewelddadige vader, die alcoholist was, tot zijn avonturen in bed met tientallen vrouwen of zijn eigen jaloezie: in zijn autobiografie Will, en de daaropvolgende interviews met grote kranten en magazines, is Will Smith een open boek. Alleen zitten mensen kennelijk niet echt te wachten op de “pittige details” uit het leven van de acteur. Vooral op Twitter wordt Smith “vriendelijke verzocht te stoppen met alles te delen”.

Kort na enkele openhartige interviews verscheen ook een petitie op change.org met als bedoeling journalisten op te roepen niet meer te spreken met Smith en zijn vrouw Jada. Na een week heeft de petitie al ruim 20.000 handtekeningen verzameld. Bij 25.000 wordt het zelfs een van de meest populaire petities van de website. “Alles wat we over dit koppel te weten komen, is tegen mijn vrije wil”, grapt een ondertekenaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.