‘Belgium’s got talent’ levert acts aan het circus: kerstshow te bewonderen vanaf 18 december

Alexandra Malter, met haar hoelahoep-act. 

Alexandra Malter, met haar hoelahoep-act. ©  rr

Drie acts uit het VTM-programma Belgium’s got talent vinden binnenkort hun weg naar de kerstshow van Circus Boxtalino.

Traditiegetrouw programmeert het circus een eindejaarsshow met zowel Belgische als internationale acts. Wegens corona zullen die laatste er dit keer niet bij zijn, maar Boxtalino biedt de circusliefhebbers wel drie optredens aan van artiesten die eerder hoge ogen gooiden inBelgium’s got talent. Om te beginnen is dat Duo Vilja, bestaande uit Bram De Beul en Irina Yakousheva. De dansers en luchtacrobaten haalden de finale van het programma in 2019.

Ook Lieselotte Diels, een 26-jarige gymnaste, komt uit Belgium’s got talent en zij combineert in de komende kerstshow acrobatie, ritmische gymnastiek en boogschieten. Alexandra Malter passeerde dan weer de revue op VTM als de laatste actieve telg van de bekende circusfamilie. Malter zal bij Boxtalino de hoelahoep-act brengen waarmee ze al de wereld is rondgereisd.

De kerstshow die op 18 december in het domein De Schorre in Boom start, zal De familie Zanzani heten en omstreeks het jaar 1900 spelen. Het verhaal wordt dat van een Europees circusgezelschap dat in Amerika zijn tenten opslaat voor de allereerste presentatie van ‘Het circus der wonderbare kunsten’. (jdr)

Aangeboden door onze partners

Lees ook