Stany Crets organiseert verjaardagsshow als “signaal aan onze overheid”: “Wij zijn niet klein te krijgen”

Antwerpen -

Stany Crets geeft zaterdag drie ‘vette verjaardagsshows’ in Theater Elkerlyc, ter ere van zijn 57ste verjaardag. Telkens voor een publiek van 200 personen welteverstaan. De acteur sprak zich vorige week fel uit tegen het beleid van minister van Cultuur Jan Jambon en ziet deze shows als een statement.

Eline Debie

De affice van Stany’s vette verjaardagsshow kan niet duidelijker. Crets staat op het punt in zijn verjaardagstaart te bijten, versierd met een kaarsje dat heel erg gelijkt op minister Jambon. Voor Crets is deze show een statement. “Het is niet alleen fijn om met deze vaste ploeg een lastminuteshow op poten te zetten, het is ook een signaal naar onze overheid: wij zijn niet klein te krijgen. Als we dan maar voor 200 mensen mogen spelen, dan zullen we dat ook doen. En het zal een dik feest worden, dat garandeer ik u!”

LEES OOK.Evenementen krijgen nog meer beperkingen opgelegd, maar hoe zeker zijn we dat events besmettingshaarden zijn?

Samen met trouwe kompanen Ann Van den Broeck, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Laurenz Hoorelbeke en Helle Vanderheyden bouwt Stany een show met veel humor en live muziek. Crets zal de voorstelling drie keer spelen: om 14 uur, 17 uur en 20 uur. Er zijn in totaal 600 tickets.

Aangeboden door onze partners