Ook Kat Kerkhofs te zien in tweede seizoen ‘Taboe’

In het tweede seizoen van Taboe wijdt Philippe Geubels een hele aflevering aan taboes en stereotypes over vrouwen. ©  © VRT - Frank Temmerman

Binnenkort start het langverwachte tweede seizoen van Taboe op Eén, waarin Philippe Geubels (40) een comedyset neerpent over thema’s en mensen waar je eigenlijk niet mee mag lachen. Om hen beter te leren begrijpen ontvangt hij onder andere mensen met autisme of met een onvervulde kinderwens. Ook enkele bekende gezichten maken hun opwachting.

Wout Desmytere

Zo zal u in de aflevering over vrouwen Kat Kerkhofs (33) en Sarah Vandeursen (38) herkennen. Die eerste, die u kent van tv-programma’s als Dancing with the stars, wordt vaak aangesproken als ‘de vrouw van Dries Mertens’. Ze wil echter bewijzen dat ze haar carrière niet louter aan haar man te danken heeft. Die laatste werkte al samen met Geubels aan het programma Geubels en de idioten en vertelt nog vaak te stoten op het vastgeroeste idee dat humor enkel door mannen wordt begrepen.

Geubels maakt ook nog afleveringen over senioren, mensen met een verslaving, mensen met een opvallend uiterlijk en mensen met verschillende genderidentiteiten.

Aangeboden door onze partners

Lees ook