Emmanuel Dennis scoort opnieuw en moet enkel Mo Salah voor zich dulden in de Premier League

 ©  REUTERS

Emmanuel Dennis begint meer en meer zijn draai te vinden in de Premier League. De Nigeriaanse ex-spits van Club Brugge scoorde vrijdagavond voor Watford op het veld van Brentford al zijn zevende doelpunt van het seizoen, zijn vierde in vijf matchen. Met ook nog vijf assists achter zijn naam was Dennis dit seizoen betrokken bij twaalf goals van Watford. In de Premier League doet enkel Liverpool-ster Mohamed Salah (betrokken bij 22 doelpunten) beter. Woelwater Dennis verliet Club Brugge afgelopen zomer voor slechts 4 miljoen euro.

Maarten Delvaux

Toch leverde de openingsgoal van Dennis geen punten op. Watford gaf de zege in de laatste tien minuten nog helemaal uit handen. Pontus Jansson lukte de gelijkmaker in de 84e minuut en in de 95e minuut trok Bryan Mbeumo de thuisploeg nog helemaal over de streep: 2-1. Door die nederlaag blijft Watford onderin het klassement hangen op een zeventiende plaats en kan het dit weekend nog ingehaald worden door Newcastle, Burnley en Norwich.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten