Pieter Timmers is al uitgedanst in ‘Dancing with the stars’

Voor zwemkampioen Pieter Timmers is Dancing with the stars al afgelopen. Hij moest zaterdagavond als eerste de danscompetitie van Play4 verlaten.

LEES OOK. Van de snelle chachacha tot een swingende jive: herbekijk hier alle dansen uit de tweede aflevering van ‘Dancing with the stars’

Het zat er een beetje aan te komen en het is ook gebeurd: Pieter Timmers en zijn danspartner Natascha hebben de duimen moeten leggen voor de andere danskoppels. De punten van de jury hadden hen al naar de laatste plaats verwezen en de stemmen van het publiek konden daar uiteindelijk niets meer aan veranderen. Op het einde werd het nog even spannend toen alleen nog Lotte Vanwezemael – als voorlaatste in de juryrangschikking – en Pieters Timmers overbleven, maar het verraste niemand echt dat ook de moderne dans van de olympische zwemkampioen niet had kunnen overtuigen.

Juryleden Wim Vanlessen, Jan Kooijman, Joffrey Anane en de zieke Joanna Leunis vanuit Londen plaatsen opnieuw Nina Derwael en Simone duidelijk op een eerste plaats. De turnkampioene zette een indrukwekkende jive neer. Ook lof voor Delphine van Saksen-Coburg. Haar gedurfde technotango leverde haar een beter resultaat op dan vorige week.

(jdr)

Aangeboden door onze partners

Lees ook