SJOTCAST #19. “De situatie tussen Clement en Vormer is een tikkende tijdbom”

Vormer en Clement: een smeulend vuurtje.
Het Belgisch voetbal heeft wederom een hectisch weekend achter de rug en dat viel ook Sjotcast op. In deze voetbalpodcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe, eindredacteur Lars Godeau en redacteur Yanko Beeckman u mee langs de Belgische en internationale voetbalvelden. In aflevering 19 zag Gert hoe Antwerp en Standard de boel op stelten zetten, vraagt Guillaume zich af waarom Francky Dury de laatste tijd toch zo stil is en legt Lars het belang van een goeie titel uit.
Sjotcast: elke maandag, soms op donderdag
In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen, Lars Godeau en Yanko Beeckman over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Dat doen ze elke maandag in een beknopte actuele aflevering en sporadisch op donderdag met gasten.
Win tickets voor Club Brugge - Anderlecht
Sjotcast gooit ook dit seizoen met prijzen. In onze voetbalpodcast kan u wekelijks tickets winnen voor de Belgische voetbaltopper van komend week. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak deze week kans op twee tickets voor de partij Club Brugge - Anderlecht, komende zondag om 13.30 uur.
‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.
Lees ook
SJOTCAST #38. Het grote seizoensoverzicht (en afscheid van Gert en Guillaume): “Het is hier precies Jan Breydel, wij krijgen ook geen erehaag”
SJOTCAST #37. Eric Van Meir: “Een erehaag voor Club? Dat zie ik Anderlecht niet doen”
SJOTCAST #36. Eddy Snelders: “Ondanks zijn goal kent Vanaken zijn jaarlijkse dip in de play-offs”
Video
Hoofdpunten
België heeft er driesterrenrestaurant bij: “Zelf verrast, maar jammer dat Comme chez soi een ster verliest”
OVERZICHT. Deze restaurants kregen één, twee of zelfs drie Michelinsterren
Comme chez soi verliest Michelinster: “Tot onze grote verbazing”
Flip Dejaeghere bezoekt elk jaar 300 toprestaurants over de hele wereld: “Die topchefs zijn stuk voor stuk vrienden”
Jacques Colemont bewees het 52 jaar lang: “Een chef kan ook succes hebben zonder Michelinster”