SJOTCAST #19. “De situatie tussen Clement en Vormer is een tikkende tijdbom”

Vormer en Clement: een smeulend vuurtje. 

Het Belgisch voetbal heeft wederom een hectisch weekend achter de rug en dat viel ook Sjotcast op. In deze voetbalpodcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe, eindredacteur Lars Godeau en redacteur Yanko Beeckman u mee langs de Belgische en internationale voetbalvelden. In aflevering 19 zag Gert hoe Antwerp en Standard de boel op stelten zetten, vraagt Guillaume zich af waarom Francky Dury de laatste tijd toch zo stil is en legt Lars het belang van een goeie titel uit.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag, soms op donderdag

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen, Lars Godeau en Yanko Beeckman over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Dat doen ze elke maandag in een beknopte actuele aflevering en sporadisch op donderdag met gasten.

Win tickets voor Club Brugge - Anderlecht

Sjotcast gooit ook dit seizoen met prijzen. In onze voetbalpodcast kan u wekelijks tickets winnen voor de Belgische voetbaltopper van komend week. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak deze week kans op twee tickets voor de partij Club Brugge - Anderlecht, komende zondag om 13.30 uur.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten