Valerie De Booser en Véronique Leysen ontwerpen ‘Sex and the city’-outfits

 ©  Tim De Backer - Jeroen Hanselaer

Het is u vast niet ontgaan dat And just like that, de reboot van Sex and the city, vorige week van start ging. Ter ere van de gelegenheid maakten vier bekende fans, onder wie Véronique Leysen (35) en Valerie De Booser (42), enkele designer outfits geïnspireerd op de personages.

Wout Desmytere

Leysen ontwierp een outfit voor Carrie, De Booser eentje voor Miranda. Make-upartiest Nanja Massy (33) creëerde haar outfit met Charlotte in gedachten en content creator Joppe De Campeneere (23) ontfermde zich over het nieuwe non-binaire personage Che.

De vier zullen hun creaties – ter waarde van 1.000 euro – eind deze maand weggeven via een wedstrijd op hun Instagramprofielen.

LEES OOK. Onze recensie van ‘And just like that’: Deze reeks tackelt álle olifanten in de kamer, Samantha wordt niet eens gemist ****

LEES OOK. Hilde Crevits, Lynn Wesenbeek en Marlène de Wouters kruipen voor ons in de huid van ‘Sex and the city’-personages Carrie, Charlotte en Miranda: “Een vrouw wordt 40 en plots is ze te oud voor tv? Belachelijk”

Aangeboden door onze partners