Kim Kardashian wil sneller scheiden van Kanye West

Kim Kardashian en Kanye West 

Kim Kardashian en Kanye West ©  REUTERS

Kim Kardashian heeft een verzoek ingediend bij een rechtbank in Californië om haar scheiding van Kanye West er sneller door te krijgen. Daarin vraagt ze volgens het blad People, dat de documenten kon inkijken, om de verdeling van de voogdij en bezittingen los te trekken van de echtscheidingsprocedure, zodat ze zo snel mogelijk officieel een ongehuwde status heeft.

jvhBron: De Telegraaf

De realityster diende in februari de scheidingspapieren in. In het nieuwe verzoek zegt ze dat ze er sindsdien meerdere keren bij West op heeft aangedrongen het huwelijk zo snel en vriendschappelijk mogelijk te ontbinden, maar dat hij tot nu toe niet heeft meegewerkt. Haar advocaten schrijven in de papieren dat Kardashian geen behoefte heeft aan een hereniging en het huwelijk wil afsluiten.

“Onoverkomelijke verschillen hebben ertoe geleid dat dit huwelijk is stukgelopen, en het is niet mogelijk het te redden door therapie of andere methodes”, zo staat volgens People in het verzoek. “Het aanhouden van een huwelijksstatus heeft geen doel, en er is geen reden om een juridische relatie in stand te houden.”

Kardashian en West gingen begin dit jaar na bijna zeven jaar huwelijk uit elkaar. Het stel heeft vier kinderen: dochters North (8) en Chicago (3) en zoons Saint (6) en Psalm (2).

Aangeboden door onze partners

Lees ook