Greet Minnen bereikt tweede ronde op WTA Limoges

 

 ©  REUTERS

Greet Minnen (WTA 77) heeft zich dinsdag geplaatst voor de tweede ronde (achtste finales) van het WTA 125-toernooi in het Franse Limoges (hard/115.000 dollar).

Valerie Van AvermaetBron: BELGA

Het vierde reekshoofd versloeg in de eerste ronde de Roemeense Andreea Rosca (WTA 376) in drie sets met 3-6, 6-1 en 6-1. In de volgende ronde neemt ze het op tegen ofwel de Bulgaarse Viktoriya Tomova (WTA 115) ofwel de Zwitserse Stefanie Vögele (WTA 148).

Alison Van Uytvanck (WTA 68) treedt ook aan in Limoges. Het tweede reekshoofd treft de Russin Vitalia Diatchenko (WTA 136) in de openingsronde.

Eerder op de dag verloren Kimberley Zimmermann en Ankita Raina uit India van de Roemeense Monica Niculescu en de Russin Vera Zvonareva in de eerste ronde van het dubbelspel: 6-0 en 6-4. Niculescu en Zvonareva, de eerste reekshoofden, hielden vorige week Zimmermann uit de finale in Angers, waar Greet Minnen samen met de Slovaakse Tereza Mihalikova de dubbeltitel pakte. In Limoges vormt Minnen met de Servische Nina Stojanovic het tweede reekshoofd.

(belga)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten