Youtuber Average Rob maakt acteerdebuut in online VRT-reeks ‘Match’: “Heftig, een naaktscène en een tweetal sekscènes”

 ©  VRT

Wat als elk moment in je leven – flaters incluis – live wordt becommentarieerd door sportverslaggevers? Dat is het idee achter ‘Match’, de nieuwe komische serie van VRT NU. De reeks is het acteerdebuut van Youtuber Rob Van Impe (29), ofte Average Rob.

Van Impe schopte het tot internethype door zichzelf naast beroemdheden te fotoshoppen en scoort ook met zijn Youtube-kanaal, waarop hij tegenwoordig extreme of grappige sporten uitprobeert. In Match speelt hij naast Clara Cleymans en Nico Sturm, de verslaggevers van dienst. Zij volgen Van Impes personage Stan op de voet terwijl hij zich opnieuw als single op de markt begeeft.

LEES OOK. “Met die herhalingen van ‘FC De Kampioenen’ gaan we nog niet stoppen”: Lotte Vermeir, de nieuwe netmanager van Eén en Canvas

“Acteren is altijd een kinderdroom geweest”, zegt Van Impe. “Die eerste ervaring op een set was meteen heftig. Ik had 25 lange draaidagen, een naaktscène en een tweetal sekscènes.” (lacht)

Verslaggevers Nico Sturm en Clara Cleymans. 

Match komt van dezelfde makers van online fictiereeksen als wtFock en Panna, en is vanaf 26 december te bekijken op VRT NU.

(dvg)

Aangeboden door onze partners