Waar is Marco Borsato? Zanger is al dagen niet gezien sinds eerste melding van grensoverschrijdend gedrag

Het lijkt erop dat Marco Borsato (54) de mediastorm, die sinds vorige week over hem heen komt, niet in eigen land ondergaat. Vorige week werd de zanger nog gespot bij zijn penthouse in het centrum van Alkmaar, nu is hij al dagen niet meer gezien door fotografen die daar poolshoogte nemen.

redBron: De Telegraaf

Dinsdag werd bekend dat een 22-jarige vrouw aangifte tegen hem heeft gedaan wegens aanranding. Vorige week al zocht de zanger zelf hulp van justitie door het Openbaar Ministerie te vragen een onafhankelijk onderzoek in te stellen naar “insinuaties en roddels” die op dat moment vrijwel alleen nog op internet over hem de ronde deden.

LEES OOK. Dochter van ex-werkneemster zegt vijf jaar lang aangerand te zijn door Marco Borsato: “Het misbruik begon na de dood van mijn vader” (+)

De verwachting is dat zowel de aangifte als Borsato’s verzoek, die in verschillende districten zijn gedaan, samengevoegd zullen worden. De politie gaat deze aangifte nu onderzoeken en Marco Borsato zal vrijwel zeker worden gehoord. Hij zal zich daarvoor te zijner tijd op een bureau moeten melden.

LEES OOK. Na het faillissement en de affaire, zit er een nieuwe deuk in het imago van Marco Borsato (+)

Volgens voormalig advocaat Bram Moszkowicz, dinsdagavond in Shownieuws, zal het onderzoek waarschijnlijk maanden in beslag nemen en is een eventuele rechtszaak niet voor, of zelfs ná, de zomer van 2022 te verwachten.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten