Burnley-Watford op het laatste moment afgelast vanwege corona-uitbraak

Christian Kabasele is al een tijdje niet meer te zien bij Watford.  ©  ISOPIX

De Premier League-wedstrijd tussen Burnley en Watford is op het laatste moment afgelast vanwege een corona-uitbraak bij Watford. De wedstrijd stond voor vanavond (woensdag) om 20u30 gepland.

Bron: BELGA

"De beslissing is genomen op advies van medische adviseurs na aanhoudende coronabesmettingen binnen de ploeg van Watford. Hierdoor heeft de club onvoldoende spelers van het eerste elftal beschikbaar om de wedstrijd te spelen", aldus Burnley, de nummer 18 van de Premier League. Watford, de club van onze landgenoot Christian Kabasele, staat een plekje hoger.

"De Premier League begrijpt dat deze beslissing fans zal teleurstellen en verontschuldigt zich voor het ongemak dat op zo'n korte termijn is veroorzaakt."

In de afgelopen dagen werden ook al de duels Tottenham Hotspur-Brighton en Brentford-Manchester United geschrapt vanwege corona-uitbraken. Leicester-Tottenham van morgen, donderdag, gaat wél door ondanks coronabesmettingen bij beide ploegen.

Groot-Brittannië heeft te maken met een snel oplopend aantal besmettingen. Het registreerde in het afgelopen 24 uur 78.610 nieuwe coronagevallen, een record. (belga)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten