Pommelien Thijs, Camille Dhont en Regi grootste kanshebbers bij ‘Gouden K’s’

 

 ©  Raymond Lemmens

De komende week kunnen de kinderen weer stemmen op hun favoriete figuren uit de media, showbizz en tv-programma’s. Die worden dan bekroond met een Gouden K van Ketnet. De grootste kanshebbers zijn Pommelien Thijs, Camille Dhont en Regi. Zij hebben elk twee nominaties.

Pommelien is genomineerd in de categorieën ‘Artiest’ en ‘Acteur’ van het jaar. Camille is dan weer genomineerd als ‘Artiest’ en ‘Song’ met haar nummer Vuurwerk. Bij die laatste vinden we ook Regi terug met het nummer De wereld draait voor jou dat hij maakte met Niels Destadsbader. De dj is ook nog eens genomineerd als ‘Artiest’. Voorts is ook het eerste nummer van K3 met Julia, Waterval, genomineerd als ‘Song van het jaar’.

In totaal worden awards uitgereikt in tien categorieën. Naast Artiest, Song en Acteur van het jaar, kiezen de kinderen ook nog hun favoriete Ketnet-serie, familieproramma, Ketnet-programma, Tiktok-ster, Youtube-hit en ‘Coole Ket’.

Normaal vindt het Gala plaats op 29 januari 2022 in een uitverkocht Sportpaleis en is het ook live te volgen om 19 uur op Ketnet. Al wordt afwachtend gekeken naar het volgende overlegcomité op 20 december of die show effectief met publiek kan doorgaan. Volgens de huidige coronamaatregelen is dat immers niet het geval. Mocht de show verplaatst of geannuleerd worden, krijgen de tickethouders een mail. (eadp)

Aangeboden door onze partners

Lees ook