Zelfs Jennifer Lopez is “woest” over uitspraken van Ben Affleck over ex-vrouw Jennifer Garner

© Het Nieuwsblad

Dat Ben Affleck zijn alcoholisme in een interview toeschreef aan zijn huwelijk met Jennifer Garner, komt de Hollywoodacteur donderdag op veel kritiek te staan. Op sociale media krijgt hij het ene verwijt na het andere naar het hoofd geslingerd, en zelfs huidige vriendin Jennifer Lopez is naar verluidt “woest” over de uitspraken van Affleck.

jvhBron: Daily Beast

“Ik begon onder andere te drinken omdat ik me gevangen voelde”, liet Affleck woensdag noteren over zijn huwelijk met Jennifer Garner, van 2005 tot 2008. “Onze scheiding zat er al lang aan te komen, maar we bleven nog lang samen voor onze drie kinderen. Ik dacht: ‘Ik kan hier niet weg omwille van de kinderen, maar ik ben niet gelukkig. Wat moet ik nu doen?’ En dus dronk ik een fles whisky leeg en viel ik in slaap in de zetel. Maar dat bleek toch geen oplossing te zijn. Uiteindelijk kwamen we tot het besef dat onze relatie niet het voorbeeld was dat we aan onze kinderen wilden laten zien.”

LEES OOK. Ben Affleck over huwelijk met Jennifer Garner: “Ik begon te drinken omdat ik me gevangen voelde”

Maar die uitspraken vallen niet bepaald in goede aarde. Op sociale media krijgt de acteur uit allerlei hoeken kritiek. En zelfs Jennifer Lopez, de zangeres met wie Affleck al eens een relatie had vóór zijn huwelijk met Garner, en met wie hij sinds april weer een koppel vormt, is naar verluidt niet bepaald blij met het interview, sterker nog: volgens de gespecialiseerde Amerikaanse bladen is Lopez “woest”. “Nu wordt zij weer in dit verhaal betrokken, terwijl ze dat helemaal niet wil”, aldus een bron. “Ze heeft Jennifer Garner al ontmoet, ze probeert haar en hun kinderen te leren kennen. Het is gewoon roekeloos van hem”, klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Lees ook