Ook nieuwe K3 en Duncan Laurence krijgen stoel in ‘The voice kids’, ster van ‘#LikeMe wordt co-host

Duncan Laurence (boven), K3, Metejoor (onder) en Laura Tesoro 

Grote kuis bij ‘The voice kids’. Nadat Metejoor al werd aangekondigd als nieuwe coach in de talentenjacht, krijgen ook de nieuwe K3 – mét Julia – en Songfestival-winnaar Duncan Laurence een eigen stoel. Laura Tesoro blijft op post.

Twee coaches keren niet terug. Sean Dhondt, die er al sinds het begin bij was, wordt na vijf seizoenen bedankt voor bewezen diensten. Ook de Nederlandse rapper Gers Pardoel werd niet weerhouden, mogelijk nadat hij sinds het vorige seizoen door zijn ex werd beschuldigd van fysieke en mentale mishandeling.

Met Duncan Laurence, die in 2019 het Eurovisiesongfestival won, wordt Pardoel vervangen door een landgenoot. Met kersvers K3-lid Julia zit er ook deze keer een tweede Nederlandse coach in het spel, al zal zij vooral op de ervaring van Hanne en Marthe moeten rekenen.

LEES OOK. Metejoor wordt jurylid in ‘The voice kids’: “Herinneringen voor het leven maken”

Maksim Stojanac 

Hoewel ze al een tijdje zwanger is, blijft Ann Lemmens aan boord als gastvrouw. Wel krijgt ze met Maksim Stojanac van #LikeMe een nieuwe sidekick. Stojanac was eerder gevraagd als deelnemer in Dancing with the stars, maar moest voortijdig afhaken door een blessure.(tove)

Aangeboden door onze partners