Ex-winnaars Julie Vermeire en James Cooke supporteren tijdens ‘Dancing with the stars’

James Cooke en zijn man Dorian keken vanuit het publiek naar de tweede liveshow van ‘Dancing with the stars’. 

James Cooke en zijn man Dorian keken vanuit het publiek naar de tweede liveshow van ‘Dancing with the stars’. ©  Carlo Coppejans

Op en naast de dansvloer is het sterren spotten bij ‘Dancing with the stars’. Bij de tweede liveshow kwamen Julie Vermeire en James Cooke, de winnaars van de twee vorige seizoenen, hun potentiële opvolgers aanmoedigen. Yemi Oduwale kon rekenen op de steun van zijn ‘Dertigers’-collega’s.

Regerende kampioene Julie Vermeire (23) draagt dankzij corona een jaar langer de kroon van Dancing with the stars. Binnen een paar weken geeft ze die door aan een van de zes overgebleven BV’s. Vermeire kwam hen zaterdagavond gadeslaan en snoof de sfeer op voor de feestspecials, waarvoor ze bij kerst en nieuw zelf nog eens de dansvloer opgaat.

Julie Vermeire trekt volgende week zelf nog eens haar dansschoenen aan. 

Julie Vermeire trekt volgende week zelf nog eens haar dansschoenen aan. ©  Carlo Coppejans

James Cooke (37), de eerste winnaar van Dancing with the stars in 2018, is nog maar pas terug van zijn drie weken durende zeiltocht voor Over de oceaan. Nog licht vermoeid, maar goed gebruind kwam hij supporteren tijdens de derde aflevering. Uiteraard geflankeerd door zijn echtgenoot Dorian Liveyns (28).

James Cooke, goed gebruind na zijn avontuur in ‘Over de oceaan’, en Dorian Liveyns. 

James Cooke, goed gebruind na zijn avontuur in ‘Over de oceaan’, en Dorian Liveyns. ©  carlo coppejans

Ex-zwemmer Pieter Timmers (33) viel vorige week als eerste danser af en hield gebroken ribben over aan zijn deelname. Nu kwam hij samen met echtgenote Elle zijn ex-collega’s aanmoedigen.

Pieter Timmers en zijn vrouw Elle. 

Pieter Timmers en zijn vrouw Elle. ©  carlo coppejans

Yemi Oduwale (35) bracht niet enkel de meest emotionele dans van de avond, hij had ook veruit de meeste supporters. Meteen ook de uitbundigste: Dertigers-collega’s Kim Van Oncen, Kristof Goffin en Evelien Van Hamme waagden vooraf zelf enkele moves.

‘Dertigers’-acteurs Evelien Van Hamme, Kristof Goffin en Kim Van Oncen kwamen supporteren voor hun collega Yemi Oduwale. 

‘Dertigers’-acteurs Evelien Van Hamme, Kristof Goffin en Kim Van Oncen kwamen supporteren voor hun collega Yemi Oduwale. ©  carlo coppejans

Ook presentatrice Kat Kerkhofs (33) snoof de sfeer op tussen de bezoekers en kondigde aan dat ze volgende week opnieuw zelf danst tijdens de kerstspecial. “Zwanger of niet, het moet maar lukken.”

Presentatrice Kat Kerkhofs. 

Presentatrice Kat Kerkhofs. ©  carlo coppejans

Prinses Delphine (53) kreeg haar supportersclub op bezoek: kunsthandelaar Guy Peeters, die haar werken tentoonstelt in Knokke, vormde met zijn vrouw Linda en vrienden een ware spionkop, inclusief spandoeken en gepersonaliseerde mondmaskers.

Galerijhouder en kunsthandelaar Guy Peeters (links) vormde een supportersclub voor prinses Delphine. 

Galerijhouder en kunsthandelaar Guy Peeters (links) vormde een supportersclub voor prinses Delphine. ©  carlo coppejans

Linda, de vrouw van Guy Peeters, met een gepersonaliseerd mondmasker. 

Linda, de vrouw van Guy Peeters, met een gepersonaliseerd mondmasker. ©  carlo coppejans

Niet enkel Metejoor (30), maar ook zijn fans kenden pech. Ze zagen hun favoriet bij de start van de show uitvallen met een schouderblessure. Mama Ingrid en tante Greet waren wel op post om de zanger te steunen.

Ingrid (links) en Greet, de mama en tante van Metejoor. 

Ingrid (links) en Greet, de mama en tante van Metejoor. ©  carlo coppejans

Ook de ouders van seksuologe Lotte Vanwezemael kwamen hun dochter toejuichen.

De ouders van Lotte Vanwezemael.

De ouders van Lotte Vanwezemael. ©  carlo coppejans

 (dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook