SJOTCAST #20. “In Engeland grijpen ze wel al kordaat in tegen racisme, nu is het de beurt aan België”

Bukayo Saka was afgelopen EK de schlemiel bij Engeland en werd overladen met racistische bagger. 

Het Belgisch voetbal heeft wederom een hectisch weekend achter de rug en dat viel ook Sjotcast op. In deze voetbalpodcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe, eindredacteur Lars Godeau en redacteur Yanko Beeckman u mee langs de Belgische en internationale voetbalvelden. In aflevering 20 bespreken de heren het racisme-incident van na Club Brugge-Anderlecht, is Lars dolblij met de terugkeer van Gert Verheyen en hoopt Guillaume dat de rust bij Zulte Waregem nu eindelijk is teruggekeerd.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag, soms op donderdag

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen, Lars Godeau en Yanko Beeckman over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Dat doen ze elke maandag in een beknopte actuele aflevering en sporadisch op donderdag met gasten.

Win tickets voor Cercle Brugge - Club Brugge

Sjotcast gooit ook dit seizoen met prijzen. In onze voetbalpodcast kan u wekelijks tickets winnen voor de Belgische voetbaltopper van komend week. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak deze week kans op twee tickets voor de partij Cercle Brugge - Club Brugge, komende zondag om 13.30 uur.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt