“Niet doen!”: ex-president Donald Trump uitgejouwd omdat hij boosterprik kreeg

Toen voormalig president Donald Trump zondag tijdens een bijeenkomst in Dallas bekendmaakte dat hij een boosterprik tegen het coronavirus had gekregen, werd hij meteen uitgejouwd door (een deel van) het aanwezige publiek. Dat blijkt uit een video die op social media gedeeld werd van het besloten persevenement.

mtmBron: CNN

Ondanks het meermaals ophemelen van de inspanningen die zijn regering gedaan heeft om coronavaccins te laten ontwikkelen, praat Trump maar zelden in het openbaar over zijn eigen vaccinatie. Afgelopen zondag deed hij dat wel, tijdens een gesprek met Fox News-presentator Bill O’Reilly. Zodra Trump positief antwoordde op de vraag of hij zijn boosterprik al gekregen had, ontstaat er boegeroep onder een deel van het aanwezige publiek. Trump probeert vervolgens zelf het publiek te sussen. “Niet doen, niet doen, niet doen...”

De voormalige president had in september nochtans nog in een interview met The Wall Street journal verklaard dat hij “wellicht niet voor de booster zou gaan”. “Ik ben er niet tegen, maar ik voel me in goede vorm. Het is allicht niets voor mij”, zo verklaarde hij toen. Waardoor hij nu toch van mening veranderd is, is niet duidelijk.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten