Nieuw programma Sergio Herman: ook aflevering met Marco Borsato opgenomen

In Sergio over de grens reist Sergio Herman naar verschillende plekken, op zoek naar nieuwe smaken. 

In Sergio over de grens reist Sergio Herman naar verschillende plekken, op zoek naar nieuwe smaken. 

VTM onthult zoetjesaan hun plannen voor het komende televisiejaar. In Sergio over de grens trekt topchef Sergio Herman (51) naar allerlei landen om nieuwe ingrediënten en smaken te ontdekken. Hij wordt telkens vergezeld door een bekend gezicht. Denk aan Jeroen Meus en Ella Leyers, maar ook Marco Borsato. Al wil VTM nog niet gezegd hebben dat die laatste aflevering effectief op antenne zal komen.

Wout Desmytere
Een aflevering van Sergio over de grens met Marco Borsato werd opgenomen, al is nog niet duidelijk of die ook zal worden uitgezonden. 

Een aflevering van Sergio over de grens met Marco Borsato werd opgenomen, al is nog niet duidelijk of die ook zal worden uitgezonden. ©  BELGAIMAGE

Kroatië. Spanje. Zweeds Lapland, Italië, Nederland en Griekenland. Met nog tussenstops in de eilandengroep Faeröer en Marokko. In het programma verkent Herman de verste uithoeken om goedbewaarde culinaire geheimen bloot te leggen. In één van de afleveringen is Marco Borsato (55) zijn reisgenoot. De Nederlandse zanger is momenteel in opspraak, nadat hij beschuldigd werd van seksueel misbruik van een minderjarige.

LEES OOK. Dochter van ex-werkneemster zegt vijf jaar lang aangerand te zijn door Marco Borsato: “Het misbruik begon na de dood van mijn vader” (+)

“Of de aflevering met Marco Borsato zal uitgezonden worden, is momenteel nog niet beslist”, klinkt het bij VTM. “De opnames dateren van eind deze zomer. Op dat moment was er nog geen sprake van enige aangifte tegen hem. We blijven de zaak op de voet volgen en zullen later beslissen of deze ene aflevering al dan niet op antenne komt.”

Sergio over de grens gaat op dinsdag 4 januari van start.

Aangeboden door onze partners

Lees ook