Bedrijvenvereniging BeWoRa heeft kerstgeschenk voor scouts en Chiro

Wommelgemse scouts Emily, Manou en Jolien n de Ranstse Chiroleiders Joke, Joren en Femke namen de cheques van BeWoRa dankbaar in ontvangst van Patrick Cortois en Jean Platini.

Wommelgemse scouts Emily, Manou en Jolien n de Ranstse Chiroleiders Joke, Joren en Femke namen de cheques van BeWoRa dankbaar in ontvangst van Patrick Cortois en Jean Platini.© RR

Wommelgem/Ranst -

BeWoRa – Bedrijventerreinenvereniging Wommelgem-Ranst – heeft 2021 afgesloten met een daad van solidariteit. Voorzitter Patrick Cortois overhandigde twee cheques van 500 euro aan de scouts 15de Baden Powell van Wommelgem en Chiro Toreke van Ranst.

BeWoRa vertegenwoordigt ruim honderd bedrijven die gevestigd zijn in Wommelgem en Ranst en heeft als doelstelling deze bedrijven te groeperen en als motor te fungeren voor een optimale onderlinge samenwerking. “Maar we leven ook mee met de mensen en verenigingen in onze buurt”, zegt voorzitter Patrick Cortois.

BeWoRa wilde daarom graag een ruggensteuntje bieden aan de lokale jeugdbewegingen. Onder meer de scouts van Wommelgem en Chiro Toreke in Ranst werden geconfronteerd met heel wat beschadigd kampmateriaal na de overstromingen. De cheques werden overhandigd door voorzitter Patrick Cortois en penningmeester Jean Platini.

BeWoRa liet zich de voorbijgaande jaren ook al opvallen door de steun die ze betuigde aan de stichting ‘Kom op tegen kanker’, waarbij er zeven keer op rij in het najaar een quiz werd georganiseerd waarvan de opbrengst naar dit goede doel ging. Nog vorig jaar werden computers afkomstig van de aangesloten bedrijven verdeeld om de minderbedeelden in Wommelgem te steunen zodat kinderen tijdens de corona lockdown toch thuisonderwijs konden volgen.

Aan de vereniging ‘Leef’ werden dan weer maaltijden geoffreerd voor alle bewoners tijdens de kerstperiode.(jaa)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten