Chef-kok Dominique Persoone beantwoordt jouw vragen over het kerstdiner: “Truffel, nootjes en cognac in gevulde kalkoen, héérlijk!”
Jullie hadden heel wat vragen over de bereiding van jullie feestmaal. Hoe maak je kerststronk? En wat is de lekkerste vulling voor kalkoen? Wij schakelden de hulp in van chef-kok en topchocolatier Dominique Persoone. Herbekijk zijn antwoorden in bovenstaande video.
(kmlo)
Lees ook
Video
Meer Lifestyle
Brave kleuterjuf over haar seksuele bevrijding na scheiding: “Er zijn mannen gepasseerd van 25 tot 65. En vrouwen”
Hoe krijg je kalknagels, is het besmettelijk en wat kan je er tegen doen? Zo zijn ook je voeten klaar voor de zomer
Royal affairs. Zweedse koning Carl Gustaf kwam in opspraak na geruchten over seksfeestjes en overspel met popster
Olivia en Noah waren populairste voornamen in 2021
“Eet dit op en je congé aan zee is voorbij”: sterrenchef proeft 10 vispannetjes aan onze kust