Wat een sprongkracht: Antwerp Giant-speler Markel Brown lukt fantastische ‘360 dunk’

 

 ©  BELGAIMAGE

De Amerikaanse shooting guard Jaylen Hands van Telenet Giants Antwerp pakte vorige maand in de Lotto Arena met een verschroeiende dunk versus Spirou Charleroi uit. Hij kreeg toen via sociale media felicitaties van onder meer NBA ster Kevin Durant. Zijn ploegmaat en landgenoot Markel Brown van de Giants wilde niet achter blijven.

Patrick Ceulemans

In de uitgestelde wedstrijd afgelopen woensdag in Brussel, die door Telenet Giants Antwerp met ruime cijfers werd gewonnen, pakte de ex-NBA-speler van Brooklyn Nets en Houston Rockets met een schitterende 360 dunk uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De 29-jarige Markel Brown speelde 113 wedstrijden in de NBA en kwam na passages in Rusland (BC Khimki), Turkije (Darussafaka) en Israël (Hapoel Eilat) dit seizoen bij de Sinjoren terecht. Een zware hamstringblessure (scheur) zette hem twee maanden aan de kant. Twee weken geleden vierde hij zijn comeback en groeide ondertussen met een gemiddelde van 8 punten, 3 rebounds en 2 assists stilaan maar zeker tot één van de sterkhouders van de Giants uit.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten