Johnny Depp wil in opspraak gekomen James Franco laten getuigen in rechtszaak tegen Amber Heard

 

 ©  Charles Sykes/Invision/AP, Isopix

De advocaten van Johnny Depp willen diens collega-acteur James Franco laten getuigen in de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. Dat meldt Page Six. Volgens Depp hadden de twee een affaire, en kan Franco ook meer duidelijkheid verschaffen over een blauwe plek in het aangezicht van Heard.

jvhBron: Page Six

Depp en Heard zijn al jaren verwikkeld in een felle juridische strijd: de acteur, bekend van de ‘Pirates of the Caribbean’-films, wordt door zijn voormalige echtgenote beschuldigd van huiselijk geweld. De acteur ontkent die beschuldigingen, en startte dan weer een rechtszaak op voor laster en eerroof. Hij eist een schadevergoeding van 50 miljoen dollar.

Franco – dezer dagen zelf in het oog van de storm nadat hij bekende met zijn eigen studentes seks te hebben gehad – zou ondervraagd worden over een vermeende affaire met Heard, tijdens hun kortstondige en tumultueuze huwelijk tussen 2015 en 2017. Volgens zijn advocaten bewijzen beelden van een bewakingscamera uit 2016 dat Franco en Heard een verhouding hadden, volgens Heard woonde Franco gewoon in hetzelfde gebouw en ontmoetten ze elkaar daarom. In dezelfde periode zou Depp Heard ook hebben geslagen: zijn advocaten willen Franco dan ook uithoren over een blauwe plek in het aangezicht van de actrice. Volgens Depp gaat het echter om make-up.

De getuigenis van Franco zou “in het begin van 2022” moeten plaatsvinden, het proces in Virginia begint op 11 april.

Aangeboden door onze partners

Lees ook