Ook duel tussen Leeds en Aston Villa van dinsdag uitgesteld, net als Arsenal-Wolverhampton

De laatste match van Wolves vorige week tegen Chelsea 

De laatste match van Wolves vorige week tegen Chelsea ©  ISOPIX

Ook het duel tussen Leeds United en Aston Villa, dat aankomende dinsdag zou doorgaan, is op zijn beurt uitgesteld. Dat nieuws maakte de Premier League zondag bekend. De hoogste Engelse voetbalafdeling meldde later zondag dat de partij tussen Arsenal en Wolverhampton, ook dinsdag voorzien, eveneens is uitgesteld.

Jens HeylenBron: BELGA

Het uitstel is te wijten aan een combinatie van coronagevallen in de kern van Leeds en blessures. Ook Liverpool-Leeds van vandaag/zondag werd al eerder uitgesteld.

Later zondagavond maakte de Premier League bekend dat ook de wedstrijd van dinsdag tussen Arsenal en Wolverhampton is uitgesteld. De ploeg van Leander Dendoncker beschikt immers niet over het vereiste aantal spelers wegens een uitbraak van het coronavirus en blessures.

Het is al de veertiende en vijftiende wedstrijd van de laatste weken in het hoogste Engelse voetbalniveau die niet kunnen plaatsvinden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten