Zes ondernemingen over de kop


 

 © rr

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft tijdens de laatste zitting van het jaar zes Kempense ondernemingen failliet verklaard. Zo valt aan de Steenweg op Zevendonk in Turnhout het doek over de bv Car Import Turnhout.

Deze handel in auto’s en lichte bestelwagens werd gedagvaard. Meester Ronny Ceusters neemt de zaak nu in handen. Nog in Turnhout is de bv Epple Druckfarben Benelux failliet na het neerleggen van de boeken. Het gaat om een handelsbemiddelaar gevestigd aan de Veedijk. Devos en Vangeel zijn de curatoren.

Vincent Moons, Bloemmolens in Herentals, voerde karweiwerken uit en legde de boeken neer. Meester Sofie Papen treedt op als curator. Aan de Veldenbergstraat in Merksplas ging de bvba Metaaltechniek Wezel over de kop. Ook dat gebeurde na het neerleggen van de boeken. In deze zaak is Katty Somers de curator.

In Meer (Hoogstraten) is de cv Tis Meer failliet na dagvaarding. Het gaat om een eetgelegenheid. De curator is Mark Bruurs. Ten slotte valt het doek over de eetgelegenheid uitgebaat door de bvba Sky aan de Gasthuisstraat in Beerse. De boeken werden neergelegd, de curator is Katty Somers. (mph)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten