Stemmen voor Nielse Ondernemers Awards

De aankondiging van de Nacht van de Ondernemer. 

De aankondiging van de Nacht van de Ondernemer. © rr

Niel -

Een eerste editie van de kerstmarkt viel in het water, maar de recent opgerichte organisatie van Nielse Ondernemers is niet bij de pakken blijven zitten om al enkele evenementen voor 2022 voor te bereiden. Zo kan er nu al worden gestemd voor de awards die tijdens de eerste Nacht van de Ondernemers op 2 april worden uitgereikt.

Onder meer via sociale media deed de organisatie een oproep om kandidaten voor die awards in een aantal categorieën voor te dragen. Dat heeft geleid tot een ‘shortlist’ van drie genomineerden per categorie. In de categorie restaurant/brasserie van het jaar zijn de genomineerden Lientje’s Bistro, Brasserie De Paddock en Restaurant Da Luigi’s. Ten Dorpe, Keizershof en De Klok mogen strijden voor de titel van café van het jaar, voor bakker van het jaar gaat het tussen Bakkerij Baeyaert, Bakkerij De Klok en Bakkerij Venus. In de categorie starter van het jaar ten slotte zijn Michelle Mouton en Gianni Peeters van Da Luigi’s, Jurgen Van Moorter van Brasserie De Paddock en Kris Mampaey en Ilse Selderslaghs van bistro Het Boekenhof genomineerd.

De awards worden uitgereikt tijdens de Nacht van de Ondernemer met een show- en dansavond. Op de website van Nielse Ondernemers vind je alle info terug hoe te stemmen.

Paasmarkt

De vereniging kondigt intussen ook al de organisatie van een paasmarkt op 16 april aan.

 (bar)

www.nielse-ondernemers.be
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten