Luister en wandel door Fort 3 met ‘Het Vreemde Fladderwezen’

Lars schreef de tekst terwijl Jens voor de visuals zorgde. 

Lars schreef de tekst terwijl Jens voor de visuals zorgde. © Filip Spoelders

Borsbeek -

Het Attribuut ontpopt zich sinds een jaar meer en meer als jonge organisatie die vanuit Borsbeek verrassende activiteiten in elkaar steekt. Nu houdt het een winterwandeling doorheen het domein van Fort 3 terwijl de deelnemers naar een verhaal luisteren.

Filip Spoelders

Een digitale eindejaarsquiz met 44 deelnemende ploegen en een Griezelwandeling langs het Borsbeekse fort zijn de meeste recente creaties van de vzw. De vier initiatiefnemers nemen deelnemers van alle leeftijden nu mee op een verrassende tocht op hetzelfde domein. “Het Vreemde Fladderwezen is een verhaal dat je kan beluisteren terwijl je een wandeling door Fort 3 maakt. Ga mee met Luna en Sterre op zoek naar de identiteit van Felix, het vreemde fladderwezen”, geven Lars Lemmens en Jens Adriaensen aan.

De wandeling loopt tot en met zondag 16 januari. Het verhaal is gratis te downloaden bij onder andere via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Castbox.

In de toekomst mogen de liefhebbers meer werk van Het Attribuut verwachten. We zullen zelf meer activiteiten organiseren rond bijvoorbeeld theater of muziek. Maar ook geïnteresseerden die ondersteuning nodig hebben voor hun cultureel project of iets origineels willen organiseren, mogen ons contacteren”, gaf de vzw reeds aan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten