“Justin Bieber en Hailey zijn klaar voor kinderen”

 

 ©  BELGAIMAGE

Justin Bieber en zijn vrouw Hailey zijn aan het nadenken over gezinsuitbreiding. Dat meldt US Weekly. Al waren het eigenlijk de fans van de zanger die zich luidop afvroegen hoe het met de kinderwens zat, nadat Bieber een foto op Instagram had geplaatst waarop zijn halfzusjes te zien zijn.

Bron: De Telegraaf, US Weekly

“Baby’s zijn zeker een gespreksonderwerp voor Justin en Hailey. Hij is 27 jaar en zij 25, en beiden hebben er nooit een geheim van gemaakt om een groot gezin te willen stichten. Ze zouden heel gelukkig worden met kinderen om hen heen, als ze dat gegeven is door God. Zij zijn er in ieder geval klaar voor en ik weet zeker dat de Biebers ook hele leuke ouders zullen worden”, aldus een bron dichtbij het koppel.

De ‘Biebers’ trouwden in 2018 in New York, zonder familie of vrienden erbij. Een jaar later deden ze dat nog eens opnieuw, dit keer op een groot feest met al hun dierbaren aanwezig. “Justin houdt zo ontzettend veel van Hailey, hij is ervan overtuigd dat zij de ware is. Hun relatie is niet altijd even soepel verlopen, maar dat heeft hen juist sterker gemaakt. Hailey heeft rust in Justins leven gebracht, iets wat hij heel erg nodig had. Hij ziet haar als zijn absolute soulmate en allerbeste vriendin. Het vaderschap is zijn ultieme doel, dat zou de kroon op de relatie met Hailey zijn.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook