Wordt James Cooke ook de danskampioen van de feestdagen in ‘Dancing with the stars’?

James Cooke en danspartner Frank staan aan de leiding na de kerstspecial van Dancing with the stars, maar blijft dat ook zo? 

James Cooke en danspartner Frank staan aan de leiding na de kerstspecial van Dancing with the stars, maar blijft dat ook zo? 

Voor prinses Delphine, Lotte Vanwezemael en co. de dansvloer weer opgaan, zendt Play4 nog een feestelijke special van Dancing with the stars uit. In de kerstspecial eindigden James Cooke en danspartner Frank op de eerste plaats, maar blijven ze daar ook staan?

Wout Desmytere

Het duo probeert de jury alvast te overtuigen met een paso doble. Ex-winnares Julie Vermeire oogstte op Kerstmis minder succes met haar chachacha. Het nieuwe jaar wil ze goed inzetten, dus zet ze alles op alles met een quickstep. De chachacha laat ze aan Leen Dendievel over.

Jani Kazaltzis gaat voor zijn favoriete dansstijl: freestyle. Kat Kerkhofs waagt zich aan een intieme rumba. Ian Thomas, die vorige week uitpakte met een moderne dans, gooit het met jive over een compleet andere boeg.

LEES OOK. James Cooke, hét mediafiguur van 2021: “Vlak voor die boot, heb ik afgesproken wie wat zou krijgen als mij iets zou overkomen”

LEES OOK. Kat Kerkhofs zorgt voor uniek trio in ‘Dancing with the stars’: “Ik zeg niet dat elke zwangere vrouw dit kan of moet kunnen”

bekijk ook

Ook genoten van de romantische rumba van Metejoor in ‘Dancing with the stars’? Met deze tutorial leer je alvast de basisstappen

Met deze lichamelijke klachten kampen de BV’s in ‘Dancing with the stars: “Ik voel mij echt een vrouw van 73 jaar”

Onder de indruk door de zwoele tango van Nina Derwael in ‘Dancing with the stars’? Met deze tutorial leer je alvast de basisstappen

Aangeboden door onze partners

Lees ook