Geen gelukkig nieuwjaar voor Tania en Ilias in ‘Thuis’: dit was de laatste aflevering van het jaar

Veel personages in ‘Thuis’ vierden de jaarwisseling vanavond gewoon gezellig… welja, thuis. Enkelen onder hen kregen het in de laatste aflevering van 2021 echter hard te verduren. Na een leuke date werd Tania (Katrien De Becker) in elkaar geslagen, terwijl Ilias (Bram Spooren) een blauwtje liep bij zijn vlam Silke.

Wout Desmytere

Het leek de ideale manier om 2021 uit te zwaaien voor Tania. Maar een fijne avond eindigde in geweld. Ze werd op straat nageroepen door een groepje agressievelingen (met de woorden Hé, lesbo!) en in elkaar geslagen. Gewond werd ze achtergelaten.

Ook Ilias vierde oudejaarsavond in mineur, hetzij op een andere manier. Het neefje van agent Dieter (Raf Jansen) en de sympathieke barman probeert al maanden het hart van Silke (Ivana Noa) te veroveren. Maar vanavond kreeg hij definitief het deksel op de neus. De studente koos voor Robrecht (Pieter Casteleyn).

Peter krijgt een bericht van Yasmine

Peter (Geert Hunaerts) heeft al fijnere jaren gekend dan 2021. De terugkeer van zijn oude vlam Nina en vooral van Yasmine, de dochter van wie hij het bestaan jarenlang verzweeg, zorgde voor het einde van zijn huwelijk met Femke (Vanya Wellens). En net toen vader en dochter goed op weg waren om hun relatie weer op te bouwen, verdwenen Nina en Yasmine opnieuw met de noorderzon.

Eenzaamheid is dodelijk tijdens de feestdagen. Maar net wanneer Peter op z’n diepst zit, krijgt hij een berichtje van zijn dochter. Is dit een opstapje naar een hernieuwd contact?

De terugkeer van Christine

De kijkers van Thuis houden de komende tijd Chris (Danny Timmermans) maar beter in de gaten. De vlotte zakenman worstelt zich meer en meer binnen in het leven van de personages. Harry (Stan Van Samang) heeft hij al volledig in zijn greep. Het voorlopig onduidelijke, maar niet koosjere verleden van de twee zal het komende jaar zijn stempel drukken op heel wat personages uit Thuis.

Maar naast alle drama lonkt er ook geluk aan de horizon van 2022: volgende week zal Christine (Daphne Paelinck) immers terugkeren in de soap. Ze komt terug thuis bij Adil (Nawfel Bardad-Daidj), met hun zoontje Jaan. Eindelijk tijd voor wat geluk in het gezinnetje.

Aangeboden door onze partners

Lees ook