Mercedes F1 team hint naar ‘comeback’ van Lewis Hamilton

Lewis Hamilton 

Lewis Hamilton © Mercedes F1 team

Na het pijnlijk verlies in Abu Dhabi ontstonden er heel wat speculaties over een mogelijk vervroegd afscheid van Lewis Hamilton. Het Mercedes F1 team heeft nu echter een duidelijke hint gegeven dat Hamilton ook in 2022 gewoon op de F1-startgrid zal staan en zal racen.

Erg hard en pijnlijk was de nederlaag voor Hamilton en Mercedes in Abu Dhabi. Tijdens de allerlaatste ronde ging Verstappen voorbij aan Hamilton en slaagde de Nederlander erin om zich tot wereldkampioen te kronen.

Lewis Hamilton is anders zo actief op de sociale media maar in de nasleep van de verloren titelstrijd hulde Hamilton zich in stilzwijgen. Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff wakkerde de speculaties over een mogelijk F1-afscheid aan door te stellen dat ook hij twijfelde of Hamilton in 2022 zou racen in de Formule 1.

De voorbije dagen werd er alleen maar nog meer gespeculeerd over de toekomst van Hamilton maar Mercedes lijkt nu voor het eerst een duidelijke hint te hebben gegeven dat we Lewis Hamilton ook op de F1-startgrid zullen zien staan.

Mercedes plaatste op haar twitter-account immers een foto van Lewis Hamilton met bijkomend onderschrift: “Tegenslag zorgt ervoor dat sommigen breken, anderen breken daardoor records.”

Meer F1-nieuws:- Mercedes toont teaser van nieuwe F1-bolide 2022- “Hopelijk krijgt Mick Schumacher een goede wagen in 2022”- Ferrari: “Ontwikkeling F1-bolide 2022 werd niet benadeeld door strijd met McLaren”- “Voor het F1-seizoen 2023 komen er 11 racezitjes vrij, wie weet wat er dan gebeurt!”- Honda na F1-afscheid: “We willen Verstappen ook in 2022 helpen om F1-kampioen te worden”  (F1journaal.be)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten