Axel Daeseleire (51) even opgenomen in ziekenhuis in Thailand na motorongeval: “Maar hij maakt het goed”

Axel Daeseleire. ©  frank bahnmuller

Axel Daeseleire (51) is tijdens zijn vakantie in Thailand ten val gekomen met een motor. De acteur en presentator werd naar het lokale ziekenhuis gebracht, maar is intussen weer op zijn hotelkamer. “Hij is ontslagen uit het ziekenhuis en maakt het goed”, zegt zijn manager.

Net voor de jaarwisseling kwam Axel Daeseleire tijdens zijn vakantie op een van de Thaise eilanden ten val met een motor. De acteur en tv-presentator werd naar het lokale ziekenhuis gebracht, waar hij een medische check-up kreeg. Omdat de resultaten, mede door het eindejaarsweekend, op zich lieten wachten, moest hij enkele dagen ter observatie in het ziekenhuis blijven.

“Nu is hij toch uit het hospitaal ontslagen”, zo bevestigt zijn manager, Ken Lambrechts. “Hij is opnieuw op zijn hotelkamer en maakt het goed. Voor zover ik weet zijn er nog geen resultaten van de foto’s en scans die werden genomen. Ik heb Axel vandaag nog niet gehoord, maar wellicht krijg ik hem in de loop van de dag nog aan de lijn.”

Daeseleire werd in 2020 nog getroffen door een coronabesmetting die hem ernstig ziek in het ziekenhuis deed belanden. “Daar is hij allang helemaal van genezen”, aldus zijn manager. “Hij heeft ondertussen al tal van programma’s gemaakt en reist opnieuw.”

Thailand is een bestemming waar Daeseleire al jarenlang naartoe trekt. (jdr)

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook