Polderdistrict betaalt helft van mountainbikevignet

District betaalt helft van mtb-vignet. 

District betaalt helft van mtb-vignet. © rr

Berendrecht, Zandvliet -

Wie wil mountainbiken in het Grenspark Kalmthoutse Heide en ouder is dan 18 heeft een digitaal vignet nodig. Dat kost 12 euro, maar het polderdistrict betaalt de helft terug aan zijn inwoners.

In het Grenspark Kalmthoutse Heide vinden mountainbikers ruim 27 kilometer uitdagende tracks. Om er te mountainbiken heb je wel een jaarvignet van 12 euro nodig. Al meer dan 4000 mountainbikers kochten zo’n digitaal vignet. Het vignet is enkel verplicht op de intensieve lussen (single tracks). De openbare wegen en de gele verbindingslus blijven vrij te rijden.  ( )

Bij de aankoop van een jaarvignet kan je rekenen op een terugbetaling van de helft van de kostprijs van het vignet, namelijk 6 euro. Een dagpas van 5 euro komt niet in aanmerking voor tussenkomst. Alleen inwoners van district Berendrecht-Zandvliet-Lillo kunnen een beroep doen op deze korting op voorwaarde dat ze kunnen aantonen dat ze een vignet hebben gekocht. Je doet een digitale aanvraag en voegt een kopie van je aangekochte vignet en een betalingsbewijs toe. Je kan je aanvraag tot maximum 1 jaar na de datum van de aankoop van je vignet indienen. Wie terugbetaling wil, registreert zich via de verenigingendatabank of https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/district-berendrecht-zandvliet-lillo/nieuws

Info: https://grensparkkalmthoutseheide.com/mountainbike/ (evdw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten