Koen Vankerkhoven volgt Stef Windelinckx op in het Bijzonder Comité Sociale Dienst

Stef Windelinckx (L) geeft de fakkel door aan Koen Vankerkhoven (R). © Groen Laakdal

Laakdal -

Bij de start van het nieuwe jaar voert Groen een politieke wissel door in Laakdal. Stef Windelinckx neemt ontslag uit het Bijzonder Comité Sociale Dienst (BCSD) van het lokale OCMW. Hij wordt opgevolgd door Koen Vankerkhoven.

Koen Vankerkhoven (36) is een nieuw gezicht in de politiek en voor Groen Laakdal neemt hij vanaf deze maand de plaats over van Stef Windelinckx in het BCSD van het lokale OCMW. Vankerkhoven is van opleiding maatschappelijk assistent en op professioneel vlak is hij verbonden aan vzw WEB (Werkervaringsbedrijven) in Turnhout. “Het spreekt vanzelf dat ik mijn professionele vaardigheden en kennis ten dienste zal stellen ter versterking van het Laakdalse sociaal beleid”, stelt de nieuwkomer.

Koen Vankerkhoven volgt Stef Windelinckx op, die ook tijdens de vorige legislatuur actief was in het BCSD. Hij legde de nadruk op de verhoging van de leeflonen tot de Europese armoededrempel en ijverde ook voor de oprichting van een buddysysteem om nieuwkomers in de gemeente te begeleiden. “Na al die jaren ga ik wat meer tijd vrijmaken voor mijn andere grote passie, namelijk reizen naar verschillende Aziatische landen”, verklapte Stef Windelinckx bij zijn afscheid. (af)

Aangeboden door onze partners