Alweer twee nieuwkomers in ‘Big brother’: Belgische Tiktokster en “irritant ijdele” Nederlander

 

 ©  SBS

Big brother 2022 startte deze week met een nieuw huis, nieuwe kandidaten én een nieuwe stem. Bij de eerste liveshow werd meteen al een extra kandidaat bekendgemaakt, maar gisteren kwamen er opnieuw twee bij.

Nawel, een 26-jarige Tiktokster uit Eeklo, noemt zichzelf “een spontane, sociale, blije kip”. De 27-jarige Nederlander Salar is naar eigen zeggen “irritant ijdel” en zal vooral zijn moeder en zijn kapper missen in het huis.

De kijkers missen ondertussen vooral de ‘Big brother’-stem van vorig jaar. Bij de start van het realityspel op Play4 bleek Big Brother plots met een Nederlands dialect en een vervormde stem te spreken. “Onverstaanbaar”, vinden fans in zowel Vlaanderen als Nederland. Ook dat Big Brother niet ondertiteld wordt, maar de kandidaten wel, stuit op onbegrip.

De makers geven hun fout toe. “Vanwege technische problemen was Big Brothers stem niet goed verstaanbaar”, klinkt het bij productiehuis SBS. “We doen alles om deze problemen snel op te lossen. Tot dan wordt zijn stem ondertiteld.”

LEES OOK. Kritiek op nieuwe stem in ‘Big brother’, makers reageren: “We willen dit zo snel mogelijk oplossen”

Nawel (26) komt uit Eeklo, heeft Tunesisch-Marokkaanse roots en is geen onbekende op Tiktok. 

Nawel (26) komt uit Eeklo, heeft Tunesisch-Marokkaanse roots en is geen onbekende op Tiktok. ©  SBS

Salar (27) uit Nederland. 

Salar (27) uit Nederland. ©  SBS

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook