PODCAST VELDRIJDEN. De grote BK-voorbeschouwing: “Als Wout Van Aert start met zoontje Georges op de rug wordt het misschien nog spannend”

Kunnen de concurrenten in Middelkerke een vuist maken tegen Wout van Aert? 

Wie doet Wout van Aert wat op het Belgisch kampioen veldrijden in Middelkerke? Dat is de centrale vraag in onze grote BK-voorbeschouwing. Bij de dames is Sanne Cant al even gedoodverfd als favoriete. Met drie bijzondere gasten blikken wij vooruit op de strijd om de Belgische driekleur. “Dit jaar wordt het voor Iserbyt en co. makkelijker om wereldkampioen te worden dan Belgisch kampioen”, zegt een van hen.

Michaël Van Damme

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: podcast veldrijden’ verplaatsen host Michaël Van Damme en onze wielerjournalisten hun blik van de weg naar de modder. De voetballiefhebbers onder u kunnen elke maandag dan weer genieten van Sjotcast, onze podcast over voetbal.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten