Uitzending van ‘Dancing with the stars’ afgelast na nog meer coronabesmettingen

Coronabesmettingen gooien alsnog roet in het uitzendschema van ‘Dancing with the stars’. 

Coronabesmettingen gooien alsnog roet in het uitzendschema van ‘Dancing with the stars’. ©  play4

Opnieuw tegenslag in ‘Dancing with the stars’: de uitzending van zaterdag wordt afgelast nadat deelnemers Nora Gharib (28) en Lotte Vanwezemael (29) positief hadden getest op corona. Na een testronde bleken nog meerdere personen besmet te zijn.

Wout Desmytere

Eerder deze week maakte zender Play4 bekend dat Gharib en Vanwezemael zaterdag niet zouden meedansen, maar toen was er nog geen sprake van een afgelasting. “Onze show gaat dit weekend gewoon door, met de vier andere kandidaten”, klonk het. Dat zijn Jonatan Médart, Yemi Oduwale, Nina Derwael en Delphine Van Saksen-Coburg.

Maar daar is dus verandering in gekomen. “Sinds de start van de show hanteert de productie van Dancing with the stars een streng testbeleid, waarbij zowel de kandidaten, hun danspartners als de crew meermaals en zorgvuldig worden getest”, klinkt het bij Play4.

LEES OOK. Corona walst binnen bij ‘Dancing with the stars’: twee kandidaten minstens een week out (+)

“Uit deze testen bleken nog meerdere personen besmet te zijn met het virus dat Vlaanderen meer dan ooit in de tang houdt. Hierdoor zal er zaterdag uitzonderlijk geen liveshow zijn van de populairste danswedstrijd van Vlaanderen. Maar the show will go on: de friends and family-aflevering zal op zaterdag 15 januari te zien zijn.”

Nu zaterdag wordt er trouwens toch nog een beetje gedanst op Play4. De filmklassieker Dirty dancing wordt uitgezonden, die vanuit de Dancing with the stars-studio zal worden ingeleid door Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

bekijk ook

Met deze lichamelijke klachten kampen de BV’s in ‘Dancing with the stars: “Ik voel mij echt een vrouw van 73 jaar”

Ook genoten van de romantische rumba van Metejoor in ‘Dancing with the stars’? Met deze tutorial leer je alvast de basisstappen

Onder de indruk door de zwoele tango van Nina Derwael in ‘Dancing with the stars’? Met deze tutorial leer je alvast de basisstappen

Aangeboden door onze partners

Lees ook