‘Sex and the city’-ster na klachten over seksueel misbruik uit finale ‘And just like that...’ geknipt

 ©  AFP

De Amerikaanse acteur Chris Noth (67) zal niet te zien zijn in de laatste aflevering van de Sex and the city-reboot. De man wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en de makers van de serie besloten daarom om hem in het montageproces eruit te halen. Let op: dit artikel kan spoilers bevatten.

Bron: Daily Mail

Het personage John Preston is bij de fans van Sex and the city waarschijnlijk beter gekend als Mr. Big. In de originele serie speelde hij al een belangrijke rol, en daardoor kon hij ook niet ontbreken in de reboot And just like that… Maar het wederkeren van acteur Chris Noth ging niet onopgemerkt. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen stierf Mr. Big nadat hij er een stevige training op zijn Peloton-hometrainer op had zitten. Het aandeel van de hometrainer-producent nam toen een ferme deuk.

Montage

Maar daarna haalde Noth opnieuw de krantenkoppen. De acteur wordt namelijk door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. Zelf ontkent de acteur op dit moment alle beschuldigingen. In een eerdere verklaring zei hij dat alles met wederzijdse toestemming is gebeurd. Actrices Cynthia Nixon, Kristin Davis en Sarah Jessica Parker lieten onlangs in een mededeling weten de vrouwen met hun verhaal te steunen.

LEES OOK. De acteur die toxisch gedrag romantisch deed lijken: Chris ‘Mr Big’ Noth wordt door 5 vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik

Door de hevig media-aandacht besloten de makers van And just like that… om Noth uit de laatste aflevering van het seizoen te monteren. Noth zou normaal kort verschijnen terwijl zijn vrouw (Carrie Bradshaw gespeeld door Sarah Jessica Parker) zijn assen in de Seine in Parijs strooit. Maar de makers besloten die scene anders te monteren. Noth was volgens hen ook niet essentieel voor het verhaal.

(sgg)

Aangeboden door onze partners